Σχέδιο ανασυγκρότησης του ΔΑ.ΣΥ.Κ.

     Een-nieuw-begin

   Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του  ΔΑ.ΣΥ.Κ στην προσπάθεια της ανασυγκρότησης των δυνάμεών του, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί όσο μπορεί και του δίνεται η δυνατότητα,  τα μέσα κοινωνικής  δικτύωσης με απώτερο σκοπό  την προσέλκυση περισσότερων μελών και την αναγνώριση του σε Πανελλήνιο επίπεδο.

  Μετά τα τελευταία γεγονότα  και ειδικά μετά την μεγάλη πεζοπορία μέχρι του μνημείου των Αντριαλών, οι επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας πολλαπλασιάστηκαν με αποτέλεσμα εμείς  να προσπαθούμε για την συνεχή ενημέρωση του ισοτόπου με όλα τα τεκταινόμενα αναλυτικά και εμπεριστατωμένα.

     Στην προσπάθεια μας αυτή , της ενημέρωσης των μελών, των φίλων της φύσης και πεζοπορίας σχετικά με τις υποδομές που είναι σε εξέλιξη όπως κιόσκια, παγκάκια, διαμορφώσεις  χώρων, θα θέλαμε την συμπαράσταση τους και την βοήθεια τους. Θα θέλαμε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook,Twitter, Google)  να ενημερώσουν γνωστούς, φίλους, πεζοπόρους και ορειβάτες , να πατήσουν το link γνωριμίας. Θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες  τις αλλαγές στις διαδρομές, για το πότε θα γίνουν τα «Αντριαλά 2017» , τι θα ακολουθήσει μετά. Η ιστοσελίδα θα είναι στην διάθεση τους να δούνε τα μονοπάτια των περιπατητών, το μνημείο των Αντριαλών και τις όμορφες περιοχές του χωριού μας.

       Μετά την πετυχημένη διοργάνωση πεζοπορίας << Αντριαλά 2016 >> όλοι όσοι ήλθαν και είδαν, όχι μόνο δήλωσαν ότι θα είναι παρόντες στα <<Αντριαλά 2017 >> αλλά ότι θα κάνουν αγώνα για να πληροφορηθούν όλοι οι πεζοπορικοί και ορειβατικοί σύλλογοι της Ελλάδας την ομορφιά του τοπίου, της διαδρομής, της διοργάνωσης και της φιλοξενίας.

      Τα <<Αντριαλά 2017>> μέσω του Facebook και της ιστοσελίδας θα γίνουν πόλος έλξης πολλών φίλων της φύσης.

Κάνοντας  like στην σελίδα μας και διαδίδοντάς το να κάνουν όλοι οι φίλοι σας το ίδιο, μας εμψυχώνετε και μας δίνεται την αυτοπεποίθηση της σιγουριάς και της επιτυχίας.

      Δώστε μία δύναμη ζωής, μία δύναμη πνοής στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΑ.ΣΥ.Κ. προωθώντας το σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.